Microdermabrasie-info.nl

Microdermabrasie apparaat

Je hebt kostbare apparaten voor microdermabrasie, maar ook eenvoudige apparaten of middelen die je thuis kunt gebruiken. De professionele apparatuur is vaak duur, maar ook voor thuisgebruik kun je tegenwoordig apparaten aanschaffen. Op het internet zijn verschillende aanbieders te vinden voor de thuisgebruik apparaten.

Hoe werkt het?
Door fijne kristellen wordt de bovenste laag van de huid verwijderd. Het gaat dan om de zogenaamde dode laag. De huid onder deze dode laag is eigenlijk weer een nieuwe zachte en gladde huidlaag. Bovendien wordt ook de huid omliggend aan de behandelde huid gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid dikker en steviger, omdat er nieuw collageen aangemaakt wordt. Collageen is een lijmvormend eiwit dat een belangrijk bindweefsel is.

Waar kun je het kopen?
Een zoekronde op het internet moet voldoende zijn om bij een aantal aanbieders uit te komen die dit soort apparatuur aanbieden. Wellicht dat er zoveel apparaten zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn een aantal aanbieders waar je voor circa 6 weken gratis en vrijblijvend een Microdermabrasie apparaat kun gebruiken. Een van die aanbieders is TecnicoDerma. Hierbij gaat het wel om schoonheidsspecialistes die dit soort apparatuur voor een bepaalde periode mogen uitproberen.

Wat kost het?
De prijzen van microdermabrasie apparatuur verschilt enorm. Het is maar net wat je met de apparatuur wilt gaan doen. Er bestaat professioneel materiaal dat een nieuwwaarde heeft van 25.000 euro, terwijl de prijs van ietwat bescheidener materiaal ongeveer varieert van 600 tot 1300 euro. Een tweedehands apparaat kun je natuurlijk voor een goedkopere prijs op de kop tikken.
 
contact | privacy policy | disclaimer | 2012 alle rechten voorbehouden